Den ene af to eftersøgte er fundet i live, den anden er død

Fredag morgen er den ene person fundet i god behold. Den anden er fredag formiddag fundet død.

Opdatering kl. 12.30:

Eftersøgningen af Svend Erik Petersen er indstillet. Han er fundet, men desværre ikke i live. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

 

Opdatering kl. 7.59: 

Jytte Vind Klemmensen er nu fundet i god behold i nærheden af sin bopæl. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi kl. 7.57. Politiet takker for mange gode henvedelser.  

Oprindelig version kl. 6.48:

Politiet i Syd- og Sønderjylland leder efter to personer, som begge har forladt deres bopæl, den ene fra Broager, den anden fra Hindsig nord for Varde. Politiet savner oplysninger om dem begge.

Kl. 2.30 natten til fredag forlod 52-årige Jytte Vind Klemmensen sin bopæl i Hindsig til fods. Hun var iført en blå jakke. Hun beskrives som 180 cm. høj og kraftig.

Ved middagstid på Kristi Himmelfartsdag forlod den 63-årige Svend Erik Petersen sin bopæl i Broager. Han kørte bort på en rød scooter. Den er af mærket TGB og har nummerpladenummer VT 7363.

Svend Erik Petersen beskrives som 165 cm. høj og kraftig. Han var iført en sort jakke. Svend Erik Petersen er epileptiker og har brug for sin medicin.

Hvis du har set noget til Jytte Vind Klemmensen eller Svend Erik Pegtersen, vil politiet gerne have din hjælp. Ring til dem på tlf. 1-1-4.