Hedensted High rammer nettet

Mandag er der online premiere på den nye komedieserie Hedensted High, der er optaget på Tørring Gymnasium i Hedensted Kommune.

Den skulle egentlig have haft premiere i april, men bedre sent end aldrig. Mandag den 2. november har komedieserien Hedensted High premiere på den nye streamingtjeneste D-play. D-play er Discovery Networks bud på en streamingtjeneste.

Serien er optaget sidste vinter på Tørring Gymnasium - med gymnasiets egne elever som statister.

Og alle kan se med, når serien går online mandag d. 2. oktober kl. 12.00. Man skal registrere sig på D-play men hvis man kan finde sig i at se reklamer, så koster det ikke noget at se med oplyser Discoverys pressekontakt  Søren Thorup til TV SYD.

Serien handler om to gymnasieelever, hvis ven dør under mystiske omstændigheder. Og som om det ikke var nok, slås de også med helt almindelige teenage-problemer som fx hvordan man får sin jomfruelighed af vejen - og helst med skolens smukkeste pige.

På rollelisten er blandt andre Lars Bom og Carsten Bang der spiller to politibetjente, som afhører de to gymnasievenner om deres vens død. De to gymnasievenner spilles af Sebastian Jessen og Thomas Ernst.

Serien kan ses fra ende til anden - alle afsnit lægges nemlig op samtidig.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Her kan du streame Hedensted High fra kl. 12.00 mandag d. 2. oktober.