Hedensted-skole har to hold i kredsfinale

Stjernevejskolen i Hedensted har som de eneste i TV SYDs område spillet sig i kredsfinalen i Ekstra Bladets skoleturnering med både drenge- og pigeholdet. Mandag formiddag kom pigerne videre til forårets kvartfinale.

Stjernevejskolen er klar til forårets slutspil i Ekstra Bladets skolefodboldturnering. De sikrede sig pladsen i kvartfinalen med en snæver sejr på 1-0 over Skovvangskolen fra Hammel i kredsfinalen.

Ifølge TV SYDs udsendte var sejren fortjent, da pigerne fra Stjernevejskolen havde de fleste chancer.

- Det var sindsygt. Vi havde virkelig mange nerver på, og vi glædede os virkelig meget, så vi skulle bare ud og give den gas, sagde Stjernevejsskolens anfører, Josefine Valbak.

- Jeg er vildt glad, slutter Josefine Valbak.

quote

Det var sindsygt. Vi havde virkelig mange nerver på, og vi glædede os virkelig meget

Josefine Valbak

Første halvleg var dog meget lige og sluttede målløs, mens  Stjernevejskolen i 2. halvleg overtog styringen og fik sat det afgørende mål ind, da Julie Graff opsnappede en ripost fra et skud, der ramte stolpen og scorede sejrsmålet.

- Det var en mega tæt kamp, og der var ikke noget, der var afgjort før til aller sidst, sagde Stjernevejskolens træner, Jesper Poulsen.

I morgen formiddag skal drengene fra Stjernevejskolen forsøge at gøre pigerne kunsten efter, når de møder Laursens Realskole på udebane.

Med en sejr her er begge hold fra Stjernevejskolen i forårets kvartfinaler og dermed kun to sejre fra en plads i finalen.

Se hvordan dagens kamp forløb, og hvad både træner, Jesper Poulsen, og anfører, Josefine Valbak, synes om kampen.