Heftig debat om havnebestyrelsen i Vejle

Der er en heftig debat om havnebestyrelsen i Vejle. Onsdag skulle byrådet diskutere, om bestyrelsen bør trække sig.

Bør havnebestyrelsen i Vejle trække sig? Det mener byrådsmedlemmerne i Vejle Holger Gorm Petersen (VF), Peter G. Harboe(LA), Lone Myrhøj (SF), Dan Arnløv Jørgensen(C) og Lasse Bak Egelund (EL). De satte derfor spørgsmålet på dagsordenen i Vejle Byråd onsdag. Venstres gruppe i byrådet fik dog sagen udsat, inden medlemmerne af byrådet fik tid til at give deres mening.

Byrådets svar på spørgsmålet er derfor stadig uklart. Det ændrer dog ikke på, at der dagen igennem har været en heftig debat om spørgsmålet.

- Bestyrelsen bør tage ansvaret og gå af på grund af de to rapporter, der har været, siger Dan Arnløv Jørgensen, der er et af medlemmerne bag forslaget.

De to rapporter, som Dan Arnløv hentyder til, omhandler et over- og privatforbrug på Vejle Havn. Og det er altså det forbrug, som de fem medlemmer af byrådet er imod.

Et af bestyrelsesmedlemmerne for Vejle Havn, der også sidder i byrådet, Christa Laursen, giver dog ikke meget for Dan Arnløv Jørgensen og de fire andres forslag.

- Nej, jeg går ikke af. Så den opfordring kan han (Dan Arnløv, red.) stikke et eller andet sted hen, som han har lyst til – og så måske begynde at koncentrere sig om noget politik i Vejle i stedet for, siger Christa Laursen.