Hjertecenter starter fordels-klub

Som det første danske privathospital åbner HjerteCenter Varde i dag en medlemsklub for privatpersoner og virksomheder.

Modellen er kendt i udlandet, hvor eksempelvis mange nordmænd er medlemmer af et privathospital. Medlemskabet giver adgang til en lang række sundhedstilbud udover rabat på hjerteoperationer. Men det er først og fremmest hurtig udredning, der er medlemmernes fordel, siger overlæge og adm. direktør for HjerteCenter Varde, Ricardo Sanchez.

Ny relation mellem patienter og hospital

Med medlemsklubben vil HjerteCenter Varde skabe en helt ny relation mellem patienter og hospital.

Klubben giver bl.a. adgang til førstehjælps- og hjertestarterkursus, foredrag og sundhedssamtaler med overlæger samt rabat på hjertebehandlinger og ? undersøgelser.

 

Åben for alle

HjerteCenter Varde er det eneste privathospital i Danmark, der kan gennemføre højtspecialiserede hjerteoperationer som universitetshospitalerne. Lige nu betyder ventetidsgarantien, at man kan blive behandlet på HjerteCenter Varde, hvis køen hos det offentlige er for lang.

Medlemsklubben er for alle. Unge som ældre, syge som raske, folk på og uden for arbejdsmarkedet. På den måde er et medlemskab muligt for rigtigt mange, der i dag ikke har adgang til en sundhedsforsikring via deres arbejdsplads.