Holger Gorm: Glæder mig til en bredere politisk platform

Holger Gorm Petersen opgiver nu sit eget Vejle Folkeparti og glæder sig til at få en bredere politisk platform med skiftet til Nye Borgerlige.

Først var han den de andre ikke ville lege med i Dansk Folkeparti. Så stiftede Vejle-politikeren Holger Gorm Petersen helt sit eget parti med navnet Vejle Folkeparti, og nu skifter han så til Nye Borgerlige, som han fremover repræsenterer i både Vejle Byråd og regionsrådet for Region Syddanmark.

- Jeg glæder mig til at få en bredere platform til mit politiske arbejde. Nye Borgerlige eksisterede ikke, da jeg stiftede Vejle Folkeparti i oktober sidste år - men nu har jeg fundet mit hjemsted, siger Holger Gorm Petersen til TV SYD onsdag formiddag, hvor han iøvrigt er fungerende borgmester i Vejle i sin egenskab af byens 2. viceborgmester, mens der også holdes ferie. 

 

I september 2014 blev han ekskluderet af Dansk Folkeparti og var først løsgænger i både byrådet i Vejle og regionsrådet for region Syddanmark, inden han stiftede Vejle Folkeparti, der nu bliver lagt i mølposen til fordel for Nye Borgerlige.

Nye Borgerlige er offentligheden mest kendt for at ligge til højre for Dansk Folkeparti - især hvad angår indvandrerforhold.

- Jeg er mest optaget af at føre lokalpolitik og håber på, at jeg med udgangspunkt i et landsdækkende parti får en bedre mulighed for at føre min politik og sikre mig en mulighed for at blive valgt til byråd og regionsråd ved valget næste efterår, siger Holger Gorm Petersen til TV SYD om baggrunden for skiftet til Nye Borgerlige.