Horsens-forfatters krimiserie om Oxen skal filmatiseres

Krimiforfatter Jens Henrik Jensen, Søvind, og filmselskabet SF Studios har indgået en aftale om at filmatisere krimi-trilogien om krigsveteranen Niels Oxen.

Nu skal  Oxen-trilogien, der tæller titlerne ”De hængte hunde”, ”De mørke mænd” og den nyeste - ”De frosne flammer” omsættes fra bogsider til levende billeder. Bøgerne er skrevet af forfatter og journalist Jens Henrik Jensen, der bor i Søvind ved Horsens. 

- Det bliver spændende at følge med fra sidelinjen, når optagelserne går i gang. Det går dog en rum tid endnu med forberedelserne. I første omgang arbejder  SF Studios Production med planer om en tv-serie, siger Jens Henrik Jensen til TV SYD.

Han skal ikke selv skrive manuskriptet til tv-serie eller en eventuelt senere film.

- Det overlader jeg til folk, der har forstand på at skrive til levende billeder. Til gengæld er jeg så småt gået i gang med at skrive en fjerde bog om Oxen. Det bliver ikke en direkte fortsættelse af de tre første bøger - men en ny begyndelse med ham som hovedfigur, siger Jens Henrik Jensen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.