Horsens IC spillede sig i pokalfinalen

En sejr over Svendborg Rabbits med cifrene 65-79 sender Horsens IC i pokalfinalen i basket for andet år i træk.

De kan godt begynde at glæde sig til den 16. januar i Horsens.

Her spiller det lokale basketballhold Horsens IC nemlig pokalfinale for andet år i træk i Forum Horsens.

Det kom i stand, da Horsens IC mandag aften gæstede Svendborg Rabbits på Sydfyn. Kampen startede dog skidt for de gule fra Horsens. Efter bare otte minutter var de bagud med 21-13.

Horsens kæmpede sig dog tilbage i kampen og scorede 17 point i træk, så de kunne gå til pause i front med 30-38.

Resten af kampen var rodet, men Horsens IC bevarede hele tiden den forholdsvis smalle føring, så de til sidste kunne sikre sig avancementet til finalen med 65-79.

Horsens IC's Marquis Addison leverede med flere trepointsscoringer hele 22 point, mens Nimrod Hilliard lavede 19.

Pokalfinalen bliver enten mod Bakken Bears eller Randers Cimbria – det bliver afgjort lørdag, når de to hold tørner sammen.

Horsens IC vandt i sæsonen 2014/2015 både det danske mesterskab og pokalturneringen – og de skal altså forsøge at bevare statussen som pokalvinder den 16. januar i Forum Horsens.