Ingen tog mellem Sønderborg og Gråsten

Torsdag aften rev et tog køreledningen ned mellem Sønderborg og Gråsten. Mens Banedanmark arbejder med at få ledningen hængt op igen, kan togene ikke køre mellem Gråsten og Sønderborg.

Togene til Sønderborg kører kun til Gråsten, hvorfra passagererne må køre med togbus for at komme til Sønderborg. Busserne kører umiddelbart efter at togene ankommer i Gråsten. Rejsen til Sønderborg bliver forlænget med cirka 10 minutter.

Passagerer fra Sønderborg bliver kørt med togbus, som kører i de tider togene skulle have kørt. Busserne kører til Kolding, da der ikke bliver forbindelse til toget i Gråsten, og standser kun ved de stationer, hvor nogle skal af.

Indtil Kolding kan rejsetiden blive cirka 30 minutter forlænget, men skal du mod Fyn og Sjælland forventes en time forlænget rejsetid.

Vær opmærksom på, at der er togskifte i Tinglev. Det skyldes, at der kun kan køres med dieseltog mellem Tinglev og Gråsten.

Foreløbig køres der på denne måde frem til cirka kl. 13, meddeler DSB.

- Se information fra DSB her:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.