KIF Kolding København på ægte hjemmebane mod SC Magdeburg

KIF Kolding København indleder lørdag aften kampene i gruppespillet i EHF-cuppen, hvor modstanderen er SC Magdeburg. Kampen spilles på det mange betragter som KIFs ægte hjemmebane, nemlig i Kolding.

KIF Kolding København har de senere år haft hjemmebaner i både Brøndby og Kolding, hvad mange af klubbens jyske fans har ærgret sig over.

Lørdag aften kan de dog glæde sig over, at KIF møder det tyske storhold fra Magdeburg i Sydbank Arena Kolding.-

Her kan KIF-spillerne gå ind til kampen med optimisme og gejst efter den opløftende sejr i Skjern onsdag aften. 

 SC Magdeburg ligger lige nu efter onsdagens kampe i den tyske Bundesliga nummer fem i verdens stærkeste liga.

Iøvrigt spilles de tre hjemmekampe i EHF-cuppen alle i Jylland. Kampen imod det ungarske hold, Tatabanya, den 11. marts, bliver dog spillet på en næsten ny hjemmebane, nemlig i Forum Horsens.

Hjemmebane i Horsens

Valget er faldet på Horsens af den simple årsag, at der ikke var andre muligheder. KIF Kolding København ville egentlig gerne spille de europæiske kampe både i øst og vest, men EWII Arena i Brøndby har været booket ud til anden side, ligesom Sydbank Arena Kolding er booket 11. marts.

KIF-ledelsen har derfor haft flere spillesteder i kikkerten, men både Næstved og Farum var ligeledes booket, mens hallen i Vamdrup ikke kunne blive godkendt til europæisk håndbold. Derfor faldt valget på Forum Horsens, hvor KIF Kolding København tilbage i 2011 har spillet hjemmekamp, da hallen i Kolding også var optaget til anden side.

Den tredje og sidste hjemmekamp i gruppespillet mod Maccabi Tel Aviv bliver spillet den 1. april i Sydbank Arena i Kolding.

Kampen mod SC Magdeburg går igang klokken 17,45 og kan følges på TV 3 Sport 1.