KIF Kolding København sender spansk spiller til Barcelona

KIF Kolding København har sagt farvel til den spanske venstreback, Antonio Garcia, der skifter til FC Barcelona med øjeblikkelig virkning.

Antonio Garcia har skrevet under på en kontrakt med Barcelona, der løber resten af sæsonen. Samtidig har han fået ophævet sin kontrakt med KIF, der på denne måde siger farvel til en løntung spiller, der aldrig fandt sig til rette i hverken klubben eller Kolding.

quote

Antonio har haft det svært, da det jo ikke altid er nemt at flytte til et nyt land og være så isoleret fra familie og de trygge rammer.

Lasse Boesen, sportschef, KIF Kolding København.

- Garcia er en utrolig dygtig håndboldspiller med stor international erfaring. Derfor havde vi også set frem til det, han kunne komme med på håndboldbanen, da vi skrev under med ham før sæsonen, men Antonio har haft det svært, da det jo ikke altid er nemt at flytte til et nyt land og være så isoleret fra familie og de trygge rammer. Derfor er vi glade for, at Garcia får den her unikke chance for at spille for så stort et hold, hvor han kan være tættere på sin familie, siger sportschef Lasse Boesen til KIFs hjemmeside.

Antonio Garcia spillede så sent som søndag aften en hovedrolle i KIF Kolding Københavns vigtige sejr på 23-17 over Randers, hvor han bidrog med 3 mål.  Garcia er i Barcelona udset som en direkte erstatning for den tidligere KIF Kolding København-spiller, Lasse Andersson, der tidligere på måneden blev alvorligt skadet.

KIF Kolding København spiller i aften på udebane mod Aalborg Håndbold. Kampen går i gang klokken 20,30 og kan følges på TV 2 SPORT.