Klager over nyt privatdrevet plejecenter i Kolding

Det hagler ned med klager over plejecenteret Vonsildhave Kvarteret. Det er det private plejefirma Attendo, der driver plejehjemmet – og på det første halve år er der allerede kommet otte klager.

Attendo får kritik fra flere sider, efter der i løbet af de første første seks måneder, hvor Attendo har drevet plejecenteret Vonsildhave Kvarteret i Kolding, er kommet otte klager over driften af plejecenteret, der rummer 60 ældreboliger.

En af dem, der er utilfredse med opholdet på plejehjemmet, er den demente beboer Bente Hjelm, der har pakket sin kuffert.

- Hun vil væk herfra. Hun vil flytte. Hun kan ikke lide at være her, siger Susanne Grøn, der er datter til Bente Hjelm, til TV SYD og fortsætter:

- Hun beklager sig over mange ting, når vi kommer. For eksempel at hun ikke har været i bad. Det er der ikke tid til, siger hun, og der kan jo gå uger, hvor hun ikke har været i bad, siger Susanne Grøn .

Attendo erkender, at der har været problemer, men de mener, de er ved at rydde op i problemerne.

- Vi lægger os fladt ned, og vi er rigtig kede af hver en klage, der er kommet. Og vi har selvfølgelig også taget hånd om dem, siger Ruben Skou, der af virksomhedschef ved Attendo, til TV SYD. Han vil dog ikke vil forhold sig til Bente Hjelms sag.

Virksomhedschef ved Attendo, Ruben Skou: Vi lægger os fladt ned. Se hele interviewet her.