Kokketræf er ikke en billig sag

Det findes et hav af muligheder for at komme billigt til fadet på restauranter rundtomkring. Men til kokketræf på Restaurant Bind, skulle man op i et andet prisleje.

I Syd- og Sønderjylland gør restauranterne alt, hvad de kan for at lokke nye kunder til. Ofte laver de gode tilbud, som man ser det i forbindelse med Dining Week og Sønderjysk Gourmetuge. Der var dog andre boller på suppen, da Restaurant Bind ved Sønderhav holdt kokketræf søndag aften.

Her kostede det 2000 kroner at sidde med ved bordene og få serveret en 6-retters-menu.

- Hvis du samler seks af de bedste kokke i Danmark, og de har hjertet med, og alt bare er i orden, så synes jeg ikke, det er for dyrt, siger Christian Bind, der ejer restauranten, til TV SYD.

En af dem der betalte den, for nogen måske lidt pebrede pris, var pensionisten Knud Madsen fra Odense.

- Det er mange penge. Men det er noget, vi har valgt at prioritere. For bare 6-8 år siden havde vi ikke råd, nu har vi taget os råd, siger han til TV SYD

Ifølge ham er kokketræffet hele køreturen fra det fynske værd.

- Det er jo en oplevelse. Samtidig ved vi, at maden er god. Vi tager billederne og kan snakke om det i ugevis, siger Knud Madsen.

Omkring 82 mennesker sad til bords ved kokketræffet.