Konservativ byrådspolitiker støtter Eva Kjer Hansen

De konservatives mistillidserklæringen mod miljøminister Eva Kjer Hansen skaber nu splittelse blandt to konservative byrådsmedlemmer.

- Det er et alt for tyndt grundlag at udvise mistillid til en minister på. Sådan siger det konservative byrådsmedlem i Kolding, Knud Erik Langhoff til TV SYD.

Han forstår slet ikke, at partitoppen på Christiansborg er gået så langt som at erklære mistillid til miljøminister Eva Kjer Hansen oven på tirsdagens timelange samråd om landbrugspakken.

Knud Erik Langhoffs partikollega i byrådet i Varde er dog af en helt anden opfattelse.
Niels Christiansen bakker op om den konservative partitop.

- Partiet har gjort det eneste rigtige i går, sådan som ministeren opførte sig. Hun lagde selv løkken om sin hals. Vi kan ikke have tillid til en minister, der ikke vil fremlægge de korrekte tal, siger Niels Christiansen til TV SYD.

Han mener, at miljøministeren har fået mange chancer og, at de konservative havde brug for,at hun ville erkende, at hun kunne have handlet anderledes, når det kom til fremlæggelsen af udregningerne af de miljømæssige konsekvenser i landbrugspakken.

Knud Erik Langhoff mener derimod, at den konservative folketingsgruppe skulle have accepteret embedsmændenes udlægning af sagen om landbrugspakke, og i stedet maksimalt have givet ministeren en næse med det budskab, at tingene kunne have været håndteret på en anden måde.

- Jeg synes, de skulle tilbagekalde det mistillidsvotum og lade ministeren fortsætte det fantastisk gode arbejde hun gør for Danmark og for landbrugserhvervet, siger han til TV SYD.