Kunder gik forgæves efter mælk til 2 kr. hos Fleggaard

Fleggaard annoncerede en liter mælk til 2 kr., og det fik landbrugsorganisation til at reagere. Det var en fejl, siger Fleggaard til TV SYD.

En liter mælk til 2 kr.

Så billig var en liter mælk i den annonce, Fleggaard havde sat i Ugeavisen Tønder i denne uge. Og det fik Landbosyd til at reagere.

- Signalværdien i det her er jo en katastrofe. Der er jo ingen, der kan producere mælk til så lavt et niveau, og så stopper produktionen af mælk i landet. Det kan jo ikke passe, at man skal kunne købe mælk til to kr., sagde Mogens Dall, der er formand i Landbosyd, til ugeavisen.

Mindre end en time senere var der dog ro på mælkefronten igen. Fleggaard erkendte, at der var sket en fejl. Prisen skulle have været 6 kr for en liter mælk.

Direktør Mike Simonsen fortæller, at fejlen ikke har skabt det store postyr hos Fleggaard.

- Det er selvfølgelig drøn-uheldigt. Havde jeg set fejlen, havde jeg selvfølgelig rettet den. Jeg har heldigvis næsten kun mødt god forståelse fra kunderne, fortæller Mike Simonsen til TV SYD.

Han tror ikke, at ret mange kunder er gået forgæves efter den billige mælk og oplyser, at fejlen kun er sket i den ene lille annonce i ugeavisen og ikke andre steder i tilbudsaviser og andre kampagner.