Låg på ballade – mountainbikere ser ud til at få ny bane

En livsfarlig kamp om, hvem der har mest ret til at være i skoven, nærmer sig en afslutning.

I Løsning er flere mountainbikeryttere blevet chikaneret i skovområdet Skærven. Flere gange har de oplevet, at der er blevet lagt grene i vejen for dem, så de er styrtet.

Det får nu Hedensted Kommune til at reagere. De håber på at kunne åbne en ny bane i grusgraven i Remmerslund.

quote

Jeg håber meget, at de lokale lodsejere er med på idéen, så vi kan give positiv besked til mountainbikerne, der er fyr og flamme for at komme i gang.

Liselotte Hillestrøm, formand, Udvalget for Fritid & Fællesskab, Soc.dem., Hedensted Kommune

- Der er lagt en plan for banen, og vi har fået go fra vores biologer. Men kommunen ejer ikke al jorden. Så vi har kontaktet de lokale lodsejere for at indgå et samarbejde, siger formanden for Udvalget for Fritid & Fællesskab, Liselotte Hillestrøm, til TV SYD.

Der skal være skråninger, bakker og forhindringer på banen. Det meste ligger på kommunens grund. Men det kræver også smalle kørestier på de private grunde for at få en sammenhængende, længere bane.

- Vi har skrevet til lodsejerne i sidste uge. I næste uge følger vi op. Jeg håber meget, at de lokale lodsejere er med på idéen, så vi kan give positiv besked til mountainbikerne, der er fyr og flamme for at komme i gang, slutter Liselotte Hillestrøm.