Lars Løkke i Horsens og Hedensted

Folketingsvalget er ikke udskrevet endnu, selvom politikerne er meget aktive udenfor Christiansborgs mure. Mandag var statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) på visit hos Arla i Taulov og torsdag er det så Lars Løkke Rasmussen (V), der er på rundtur i det jyske og besøger Horsens og Hedensted.

Lars Løkke Rasmussen starter dagen med at besøge virksomheden DEPECHE i Horsens, hvor ejeren vil fortælle om sine erfaringer med at starte egen virksomhed.

Derefter tager Venstres formand til Snaptun i Hedensted Kommune for at besøge True North Efterskole, hvor han skal vises rundt på skolen og spise frokost med eleverne.

- Der har altid været tætte bånd mellem efterskolerne og Venstre. Efterskolerne er en unik dansk skoleform, som vi skal værne om, for de bidrager til de unges faglige og personlige udvikling og ruster dem til deres fremtidige uddannelses- og karrierevalg. Jeg ser frem til besøget hos True North Efterskole, som har et særligt fokus på at udvikle elevernes personlige og sociale kompetencer, siger Lars Løkke Rasmussen in en pressemeddelelse om besøget.