Lyndom: Anholdt og næste dag sendt fem år i fængsel

Det var hurtig proces for en 50-årig mand fra Horsens, da han blev anholdt for salg af ikke under et kilo heroin. Dagen efter anholdelsen blev han dømt og sendt fem år i fængsel.

En 50-årig mand fra Horsens blev torsdag anholdt for salg af narkotika, da Specialpatruljen fra Sydøstjyllands Politi havde foretaget en ransagning af hans lejlighed på Hybenvej i Horsens.

Det skete torsdag og fredag fik manden  sin dom og var på vej i fængsel for at afsone fem år.

- Efter mistanke om handel med narkotika foretog vi torsdag eftermiddag ransagningen - og her fandt vi 52 gram heroin og et stort kontant beløb, oplyser fg. vicepolitiinspektør Morten Vegger i en pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi.

Fredag eftermiddag erkendte den 50-årige mand i et grundlovsforhør at have solgt ikke under 1 kilo heroin over en længere periode.Da manden erkendte, kunne sagen derfor afgøres med det samme, og det resulterede så i en dom på 5 års fængsel til den 50-årige mand.

Straks efter retsmødet blev den 50-årige kørt til et fængsel for at begynde afsoningen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.