Lyngby brød Sønderjyskes sejrsstime i slutspilsduel

Sønderjyske tabte lørdag 2-0 på udebane mod Lyngby, og de lyseblå tabte dermed et vigtigt skridt i kampen om slutspillet.

14. august 2016. Så langt skal Sønderjyskes fodboldspillere tilbage i kalenderen, hvis de skal finde sidste nederlag i Superligaen. Otte Superliga-kampe har de lyseblå fodboldfightere spillet siden, og her er det blevet til tre uafgjorte resultater og senest fem kampe i streg med sejr.

Den statistik blev der lørdag lavet om på, da Sønderjyske gæstede Lyngby Stadion. Lyngby har selv spillet et stærkt efterår, og igen lørdag beviste oprykkerne altså, hvorfor de spiller med helt fremme i Superligaen.

Bare seks minutter skulle der gå, før Lyngbys nigerianske angriber Kim Ojo pandede bolden ind over Sønderjyskes Lukas Fernandes og i mål.

Bare seks minutter skulle der gå, før Lyngbys nigerianske angriber Kim Ojo pandede bolden ind over Sønderjyskes Lukas Fernandes og i mål. Syv minutter senere var det så ved at blive 2-0, da Lumb hamrede bolden på stolpen. Sønderjyske kunne dog gå til pause kun bagud med et enkelt mål.

I anden halvleg pressede Sønderjyske bedre på, men det var dog Lyngbys Jesper Christjansen, der kunne lukke kampen efter 78 minutter, da et frispark i Lyngbys højreside endte ved Christjansen, hvorefter han for anden kamp i streg kunne sende bolden i nettet.

Nederlaget betyder, at Lyngby rykker op på Superligaens andenplads, mens Sønderjyske kun akkurat holder fast i top seks, som altså giver en plads i årets slutspil i Superligaen. Det kan der dog blive ændret på, når AC Horsens søndag møder Randers FC.