TV der bevæger dig

Minimal tro på sejr hos Koldings direktør

KIF Koldings direktør tror ikke meget på sejr mod København.

Der er kun 20 procents chance for Kolding-sejr til dagens semifinale mod AGK, spår Koldings egen direktør.

Når KIF Kolding lørdag klokken 17.20 møder AG København på hjemmebane, er håbet om en samlet sejr i DM-semifinalen allerede så godt som dødt på direktørkontoret.

KIF-direktør Jens Boesen har nemlig, allerede før den første af to kampe bliver fløjtet i gang, forberedt sig på, at AGK bliver særdeles vanskelige at slå ud af kurs.

- Jeg håber på, at vi kan få en lige kamp, men jeg forventer ikke, vi kan vinde over AG i de to kampe, siger han.

Som noget nyt bliver der spillet semifinaler i år, og de afgøres over to kampe, ligesom det er kendt fra de europæiske turneringer.

KIF Kolding og AG København mødes i returkampen om en uge i Brøndby.

- Hvis vi skal være realistiske, vil jeg gætte på, at vores chancer for at vinde er 20/80. AG København har et lønbudget på 23 millioner kroner, og vi har et på 9, lyder det fra Kolding-direktøren.

Men ifølge Boesen er der ikke grund til at slukke for fjernsynet, når kampen bliver skudt i gang. For KIF Kolding har nemlig tænkt sig at kæmpe på banen, også selvom det virker en kende urealistisk at slå topholdet fra København.

- Vi agter at gøre det, vi kan. Vi glæder os meget, og så må vi se, hvor langt det bærer, lyder det fra direktøren, der uddyber:
- Når vi har mødt Kiel, Barcelona og mange andre hold, har vi heller ikke forventet at vinde over dem, men der har vi presset dem alligevel.