Morgenfriske kan vælge mellem to tilbud

Idræt i Dagtimerne i Vejle har i tre år tilbud gratis morgengymnastik ved Albuen ved Vejle Fjord. Fra næste måned udvides tilbuddet til biblioteket.

Der har ofte været over 100 deltagere til gymnastikken onsdag morgen på nordsiden af Vejle Fjord. Derfor udvides nu med endnu en mulighed for at gang i kroppen. Det er på plænen ved Biblioteket hver mandag fra 9 til 9.45 i maj og juni.

- Vi har lavet en rigtig fin aftale med biblioteket i Vejle. De sørger for scene og lyd, og vi sørger for instruktørerne og rundstykkerne, siger leder af Idræt i Dagtimerne Vejle, Lars Damgaard. Og de har yderligere givet os mulighed for, at vi i tilfælde af dårlig vejr kan flytte op i deres foredragssal.

En tredjedel af deltagerne i morgengymnastikken ved Albuen dyrker ikke nogen form for motion. Derfor er det en målgruppe, som Idræt i Dagtimerne gerne vil nå. Og gerne både fra det østlige og det vestlige Vejle.

 

Gymnastik med Vejlefjordbroen i baggrunden.
Gymnastik med Vejlefjordbroen i baggrunden.
Foto: Vejle Kommune

Gratis morgengymnastik i Vejle

Morgengymnastikken på plænen ved biblioteket bliver hver mandag kl. 9.00-9.45 i maj og juni. Ved Albuen bliver det som det plejer hver onsdag kl. 8.30- 9.15

Begge steder sluttes der af med hygge og mulighed for køb af kaffe og rundstykker.

Alle kan deltage, både unge som ældre. Det er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Morgengymnastikken varetages på skift af de mange gode frivillige instruktører, som har deres daglige virke hos Idræt i dagtimerne.