Motorcyklister vil stoppe mobningen af Margit

Margit Jensen på 12 år er blevet slået, skubbet og trampet på i skolen. I dag hjælper 300 motorcyklister hende med at sætte fokus på mobning.

I fire år er Margit Jensen blevet mobbet i skolen. Og det har ikke bare været uskyldige drengestreger, den 12-årige pige fra Brædstrup er blevet udsat for. Flere gange har hun oplevet voldelige overgreb fra hendes skolekammerater.

- Jeg er blevet slået, trampet på og skubbet. De gør det fordi jeg er anderledes, siger Margit Jensen til TV SYD.

De mange års mobning har givet Margit Jensen ar på sjælen, og hun er ikke længere glad for at gå i skole. Det har også taget hårdt på hendes far at se sin datter være ked af det hver dag. Derfor har han taget sagen i egen hånd og tilkaldt 300 motorcyklister fra foreningen MC mod mobning, der i dag skal give Margit Jensen en oplevelse for livet.

- Selvfølgelig handler det om at få en sjov tur på en motorcykel, men det handler også om at fortælle Margit at der er voksne der lytter til hende. Og det handler om at fylde hende med mod, siger Susanne Friis Eilersen, der er formand for MC mod mobning, til TV SYD.

Se Margit Nielsen stige op på motorcyklen og suse ud i det blå. Foto: Louise Mathilde Johnsen, TV SYD.

De 300 motorcyklister vil køre en tur rundt om Brædstrup med Margit Jensen på bagsædet. Turen sluttes af hjemme ved den unge pige, hvor X Factor-bandet Clifford og Hein giver koncert. Margit Jensen glæder sig til at få vind i håret på motorcyklen og til at rocke med til lyden af Clifford og Hein. Men den helt store årsag til, at hun er med i dag, det er for at få bedre hverdag.

- Jeg gør ikke det her for at vise at jeg kan køre motorcykel. Jeg gør det for at fortælle om mobning og for at få en bedre skolegang i de år der er tilbage, siger Margit Jensen til TV SYD.