Musikcamp for de unge i Esbjerg

Efterårsferien står i musikkens tegn for en gruppe unge mellem 13 og 18 år, når de deltager i Musikstarter Camp på spillestedet Tobakken.

Fordybelse, masser af livsglæde og fællesskab omkring musik, det er omdrejningspunktet i efterårsferien for unge i Esbjerg i denne uge.

Det er Esbjerg Kommune som for første gang holder Musikstarter Camp.

quote

Musikstarter Camp har ikke talent som målsætning. Det er bredde vi arbejder med og byde alle indenfor på et musikspillested som Tobakken her og få dem til at spille en masse musik.

Stefan Kvamm, projektleder, Musikstarter Camp

I ugens løb får deltagerne mulighed for at fordybe sig i musikken, lære af hinanden og blive inspireret af to bands, Velvet Volume og Go Go Berlin, som kigger forbi Tobakken i løbet af ugen.

For første gang er der i efterårsferien Musikstarter Camp i Esbjerg
For første gang er der i efterårsferien Musikstarter Camp i Esbjerg

- Musikstarter Camp har ikke talent som målsætning. Det er bredde vi arbejder med og byde alle indenfor på et musikspillested som Tobakken her og få dem til at spille en masse musik, fortæller projektleder for Musikstarter Camp Stefan Kvamm til TV SYD

 

Campen slutter med koncerter, gallamiddag og afslutningsfest.

Muskikstarter Camp  blev grundlagt for tre år siden af det danske rockband Nephew, Bikuben Fonden og Ungdomsringen.

Hidtil har campen været afholdt seks steder i landet, og det er i år udvidet til ti, hvor også Esbjerg Kommune deltager.