Nu er det slut med klippekortet

Søndag er sidste dag, man kan bruge Sydtrafik og Midttrafiks togklippekort på togstationerne.

Har du et togklippekort liggende i skuffen med Sydtrafik eller Midttrafiks logo på, så er det med at stige på toget i dag. Det er nemlig sidste dag, du kan bruge klippekort i tog.

Det er sidste dag, fordi DSB har valgt at stoppe med deres klippekort. Derfor bliver alle automaterne, som stempler klippekortene fjernet, og efter søndag er det derfor helt slut med den velkendte lyd af et klippekort, der bliver sat i maskinen.

Sydtrafik anbefaler deres kunder at gå over til rejsekortet eller alternativt at bruge billetautomaterne på stationerne eller Sydtrafiks mobilapp, oplyser Jette Lauridsen, afdelingschef for Kunde og Marked i Sydtrafik i en pressemeddelelse.

Midttrafik anbefaler, at deres kunder bruger Midttrafiks billetguide til at finde det alternativ, der passer til dem.

Gamle klip er penge værd

Når du ikke at få brugt de sidste klip på et klippekort med Sydtrafik eller Midttrafiks logo, før det er for sent, så er klippekortet dog stadig penge værd lidt endnu.  Klippekortene refunderes indtil den 15. august 2019.

Du kan læse mere om, hvordan du får pengene tilbage for dit klippekort på Sydtrafiks hjemmeside eller Midttrafiks hjemmeside.