Ny træner-duo på plads for Sønderjyskes håndboldherrer

Kasper Christensen bliver forfremmet til cheftræner og får Lars Krogh Jeppesen som assistent for Sønderjyskes herrer i håndboldligaen.

 Sønderjyske siger efter denne sæson farvel til Morten Henriksen til cheftræner, der skal overtage posten som sportschef i Dansk Håndbold Forbund.

Den nuværende assistenttræner Kasper Christensen forfremmes, og den tidligere landsholdsspiller Lars Krogh Jeppesen rykker til sommer fra jobbet som assistent for kvinderne i Team Esbjerg og til herrerne i Sønderjyske.

Det meddeler klubben i en pressemeddelelse. Begge trænere har fået toårige kontrakter. 

Lars Krogh Jeppesen, til højre, er i disse dage ekspertkommentator for DR under håndbold-VM i Frankrig.
Lars Krogh Jeppesen, til højre, er i disse dage ekspertkommentator for DR under håndbold-VM i Frankrig.
Foto: Jens Nørgaard Larsen, Scanpix

- Kasper Christensen ser vi som et af de store trænertalenter herhjemme, og jeg er glad for, at han har sagt ja til opgaven som ny cheftræner for ligaholdet, siger klubbens sportsdirektør, Simon Hajdu Lindhardt.

Han glæder sig samtidig til at få Lars Krogh Jeppesens store internationale erfaring ind i klubben.

- Vi ser frem til at få glæde af Lars Krogh Jeppesens store idérigdom og lange erfaring fra store, europæiske klubber som Flensburg-Handewitt, THW Kiel og Barcelona. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.