Pårørende er frustrerede over udeblivende sygetransporter

De pårørende til den 58-årige Lisbeth Henriksen er rystede over, at sygetransporten, der skulle køre hende til Aabenraa Sygehus, to gange udeblev.

De pårørende til den 58-årige Lisbeth Henriksen, som TV SYD tirsdag kan fortælle historien om, er frustrerede over, at Lisbeth Henriksen ikke blev hentet af den bestilte sygetransport og kørt på sygehuset for at få skiftet sin sonde.

- Det er frustrerende. Vi sidder her og venter og venter og venter. De kommer bare ikke, fortæller Lisbeth Henriksens mand, Christian Henriksen til TV SYD.

Og han bliver bakket op af datteren Angela Henriksen. De er ikke kun frustrerede over, at der ikke blev givet besked, men også at vagtcentralen ikke gjorde opmærksom på forsinkelsen. 

- Jeg er så frustreret over det - at det kan ske. Og tillige med var der ringet om morgenen for at høre, om de nu var sikre på, at de havde Lisbeth på hendes tur - og det havde de. Så der var ingen grund til at være nervøs for om de ville komme, men da de så ikke kom, blev vi frustrerede, og mig og min far vidste ikke, hvad vi skulle gøre, fortæller datteren Angela Henriksen og fortsætter:

- Man burde i det mindste give besked om, at man ikke kan komme frem i stedte for, at familien bare venter og venter, og der ingenting sker. Det bliver man mere stresset over, end hvis man bare får en opringning om, at de kører ud til noget andet, siger Angela Henriksen til TV SYD.