Samler ind til Nick: Penge går til fortsat eftersøgning

Pårørende laver indsamling, der skal gøre det muligt at fortsætte eftersøgningen af Nick Langkjær Hansen, som forsvandt i slutningen af januar

Det er godt syv uger siden, at den 24-årige Nick Langkjær Hansen fra Horsens forsvandt i forbindelse med en bytur i Aarhus. 

Nu har de pårørende taget initiativ til en indsamling, der skal hjælpe med at betale for yderligere privat eftersøgning.

- Det er svært efterhånden at blive ved at finde på nye ting. Nu er vi kommet så langt hen i forløbet, at al den frivillige hjælp har været på banen, siger Jeanette Wiese, Nick Langkjær Hansens mor.

I sidste uge undersøgte et firma havbunden i Aarhus Havn i bestræbelserne på at finde Nick Langkjær Hansen. Arbejdet førte ikke til noget gennembrud i sagen.  

- Jeg vil gerne have Nick hjem så hurtigt som muligt, så jeg har ikke mod på bare at sidde og vente et halvt år, siger Jeanette Wiese og uddyber:

- Derfor er det utrolig vigtigt, at vi prøver med alle de hjælpemidler, vi kan – firmaer og specialister -  at finde ham og få ham hjem. 

Det koster at lave en professionel eftersøgning, siger Christian Kaufmann Olsen, en af den forsvundne Nick Langkjær Hansens studiekammerater.
Det koster at lave en professionel eftersøgning, siger Christian Kaufmann Olsen, en af den forsvundne Nick Langkjær Hansens studiekammerater.

De pårørende vurderer, at der er behov for cirka 50.000 kroner for at kunne fortsætte eftersøgningen med professionel hjælp.

- Det koster penge at lave eftersøgninger. Vi håber, at folk vil hjælpe til, så Nick kan komme retur igen, opfordrer Christian Kaufmann Olsen, en af Nick Langkjær Hansens studiekammerater.