Dødt løb: Her er årets to bedste aprilsnarre

På dagen hvor mange er ekstra-opmærksomme på mærkværdige historier, har TV 2's brugere stemt på deres favorit-aprilsnar.

Har du i dag forsøgt at bilde din kæreste, forældre eller veninde ind, at du var gravid? Eller måske, at du har fået tatoveret din fars navn i panden?

’Fake news’-begrebet er de fleste efterhånden bekendt med, men i dag er det altså for mange helt okay at sende en lille løgn afsted.

Det er den 1. april, og også i år er listen af snedige og udspekulerede løgnehistorier lang.

Vi har spurgt TV 2’s brugere, hvilken af 24 forskellige aprilsnarre fra i år de bedst kunne lide. Særligt to af var populære i blandt de 8.972 brugere, der klokken 19.30 havde været inde og afgive deres stemme.

Bubber ny direktør i Legoland

Med 11 procentpoint hver ligger to aprilsnarre i front. Den ene handler om Bubber, der har fået nyt job.

Legoland kunne nemlig sjovt nok netop i dag offentliggøre, at tv-værten og mediepersonligheden Bubber bliver ny direktør i Legoland.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet i Legoland, og ikke mindst til at sætte mit helt eget præg på en af Danmarks mest kendte og elskede attraktioner, siger Bubber i en pressemeddelelsen.

Netto lancerer et måske efterspurgt koncept

Førstepladsen deler Bubber med en aprilsnar fra Netto. De afslørede i dag, at de i løbet af 2017 ville lancere 11 helt nye Netto-forretninger. Nemlig StilleNetto-butikker, der skal være helt støjfri.

- Netto skal have de varer på hylderne, som vores kunder efterspørger, og vi kan se, at der er et stigende behov for stilhed og fordybelse, siger Brian Seemann Broe, landedirektør for Netto i Danmark, i meddelelsen.

Om vinderplaceringen af netop denne aprilsnar betyder, at konceptet faktisk er noget, Netto burde overveje, må forblive i det uvisse. Spørger man bruger på TV 2 Nyhedernes facebookside Helle Sandau er idéen ikke helt ringe.

- Jeg ville elske en stille Netto, når man lige har brug for en stille stund, skriver Helle Sandau.

Zoologisk have dropper hegnet

Med et næsten dødt løb mellem Bubber og Netto på førstepladsen, ligger flere aprilsnarre ligeledes og kæmper om andenpladsen med få procentpoint imellem sig.

Odense Zoo har med ni procent af stemmerne tilsyneladende lavet en aprilsnar, der falder i TV 2-brugernes smag. De kan i dag, ifølge BT, fortælle, at man vil fjerne nogle af hegnene i den zoologiske have og lade mennesker og dyr færdes frit mellem hinanden.

Også Politikens meddelelse om, at de vil rette deres navn til ’Politikken’, fordi det andet længe har været en stavefejl, falder i god jord med otte procent af stemmerne.

Med otte procent af stemmerne synes brugerne også, at Fyens.dk’s nyhed om muldvarpe med gps’er på ryggen, var en god historie. Muldvarpene skulle agere hjælpende hånd for de danske arkæologer.

- Idéen til de nye hjælpere er opstået, forbi byens arkæologer presses til det yderste med blandt andet det nye supersygehus og den nye letbane, skriver avisen blandt andet.