Penge og slutspilsplads til KIF Kolding København

Onsdag blev en god dag for KIF Kolding København. Selvom holdet tabte 26-22 i Aalborg, så er slutspilspladsen hjemme - og ny kapital er på vej til klubbens fortsatte drift.

Selvom KIF Kolding København tabte 26-22 på udebane til Aalborg Håndbold og dermed led sit femte nederlag i de seneste syv kampe, så var slutspilspladsen allerede sikret, inden holdet gik på banen, da Mors-Thys sejr på 25-21 over Århus Håndbold tidligere på aftenen betyder, at ingen andre kan nå KIF på ligaens 8.-plads.

Dermed blev onsdagen en rigtig god dag for det betrængte KIF Kolding København, da en gruppe aktionærer inden kampen i Aalborg tilkendegav, at de vil garantere en positiv likviditet i klubben.

- Det betyder bl.a., at vore spillere har sikkerhed for, at den skyldige løn vil blive udbetalt. Det betyder også, at vores mål og plan om at få balance i driften det kommende år kan gennemføres. For at komme i mål med det indebærer det, at budgettet i den kommende sæson reduceres, så der kommer balance mellem vore kendte indtægter og udgifter, skriver KIF Kolding København i en pressemeddelelse. 

Flere medier har skrevet om ubetalte lønninger til spillere og generelt en presset likviditet hos KIF Kolding København. Klubben har igennem en længere periode arbejdet benhårdt på en langtidsholdbar plan, der skal bringe balance i budgetterne, mens der samtidig bliver realiseret aktiver, der vil nedbringe gælden hos KIF Kolding København.

Tilførslen af kapital betyder, at KIF får bedre mulighed for at få balance i driften det kommende år.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.