Politibetjent ramt af stenkast på Stengårdsvej i Esbjerg

En politibetjent blev onsdag eftermiddag ramt af sten kastet af en gruppe unge på Stengårdsvej i Esbjerg. Politibetjenten måtte behandles på skadestuen, men er ikke kommet alvorligt til skade.

Onsdag aften kl. 17.45 var politiet på Stengårdsvej i Esbjerg for at udføre en politiopgave.

Under dette blev der fra en gruppe unge kastet med sten mod en patruljebil, og en af betjentene i bilen blev ramt. Politibetjenten er behandlet på skadestuen, men er ikke alvorligt tilskadekommen.

Der har jævnligt været episoder, hvor politi og andre myndigheder er blevet forulempet af en gruppe unge i kvarteret ved Stengaardsvej.

quote

- Vi arbejder med en blanding af dialog og retshåndhævelse

Lars Bjerregaard, leder af lokalpolitiet i Esbjerg

Tidligere denne sommer er der kastet sten mod en af politiets foto-biler, der var i gang med at lave hastighedskontrol, hvor betjenten i bilen måtte tage flugten.

I dagene op til det seneste stenkast i går, har der været flere mindre konflikter med gruppen af unge - bl.a. er der kastet mod en brandbil, da en brand i en flaskecontainer skulle slukkes.

- Vi har længe haft fokus på en gruppe unge i kvarteret omkring Stengårdsvej. Vi arbejder med en blanding af dialog og retshåndhævelse - og det er ærgerligt, at en lille gruppe ødelægger et ellers godt boligområde  for de mange fredelige borgere i området, siger Lars Bjerregaard, leder af lokalpolitiet i Esbjerg torsdag morgen til TV SYD. 

- Vi har længe haft fokus på en gruppe unge i kvarteret omkring Stengårdsvej. Vi arbejder med en blanding af dialog og retshåndhævelse, siger Lars Bjerregaard, leder af lokalpolitiet i Esbjerg.

Efter stenkastet mod betjenten onsdag eftermiddag, har der natten til torsdag været roligt omkring Stengaardsvej i Esbjerg.