Fundet: Politiet efterlyste 73-årig dement

Syd- og Sønderjyllands Politi ville gerne have hjælp til at finde en 73-årig dement mand, som kun havde let tøj på i vinterkulden. Manden er nu fundet.

OPDATERING: Manden er søndag omkring klokken 9 fundet. 

- Vi har fundet ham, og han har det fint, siger Ivan Gohr Jensen, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD. 

Ved middagstid lørdag forlod en 73-årig dement mand sin beskyttede bolig på Tjørning i Havnbjerg på Nordals i en tynd jakke og i let fodtøj – og søndag morgen var den 73-årige fortsat ikke fundet. Politiet efterspurgte derfor borgernes hjælp.

- Vi har søgt med hundepatrulje efter ham. Indtil videre uden held, oplyste Henrik Sønderskov, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD først på morgenen.  

quote

Vi har søgt med hundepatrulje efter ham. Indtil videre uden held

Henrik Sønderskov, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi

Den 73-årige beskrives som cirka 175 cm. høj. Manden bar en tynd jakke og jeans, og han havde bare fødder i let fodtøj.  

En mand med det signalement blev lørdag klokken 15 set ved et busskur ved Havnbjerg Centret i Havnbjerg, og politiet havde en formodning om, det kunne være den efterlyste.

- Vi har søgt ved både busskuret og ved boligen efter manden, hvor han altså ikke er. Vi søger selvfølgelig videre, siger Henrik Sønderskov fra Syd- og Sønderjyllands Politi, der gerne hørte fra folk, der havde set manden.

Manden blev fundet omkring klokken ni søndag formiddag.