Politiets fotovogne knipser fartsyndere døgnet rundt

Efterårets mørke aftener hindrer ikke politiets fotovogne i at afsløre fartsyndere. Det måtte en stribe bilister sande fredag aften mellem Hoptrup og Genner nord for Aabenraa - og de kan nu se frem til en kedelig og dyr meddelelse i deres E-boks.

Politiets fotovogn, også kaldet automatisk fartkontrol,  var fredag aften på plads i mørket på  på landevej 170 mellem Hoptrup og Genner, hvor der trods begrænset trafik alligevel blev blitzet en række bilister.

quote

- Det er absolut en både farlig og dyr vildfarelse, at man i aftentimerne kan trykke speederen i bund uden risiko for, at fotovogne og politiet er på arbejde

Mads Leervad Dammark, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Det er absolut en både farlig og dyr vildfarelse, at man i aftentimerne kan trykke speederen i bund uden risiko for, at fotovogne og politiet er på arbejde, siger vagtchef Mads Leervad Dammark, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD lørdag morgen.

Indtil politiet i februar 2015 fik nye fotovogne med ny teknologi blev der kun gennemført fartkontrol i de mørke timer på forsøgsbasis - men det nye udstyr fungerer lige så godt i mørke som i dagslys.

Klik her og se mere på localeyes.dk

Politiets fotovogn var fredag aften på plads i mørket på  på landevej 170 mellem Hoptrup og Genner, hvor der trods begrænset trafik alligevel blev blitzet en række bilister.