Politiet: Hold jer fra udlejning til rockere og bander

Sydøstjyllands Politi opfordrer borgerne til at sige nej tak til at udleje til folk fra rocker- eller bandemiljøet.

I Sydøstjyllands Politikreds er antallet af rocker- og bandekriminelle, der bor i kredsen ved indgangen til 2017, meget lavt. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse. 

Og sådan vil Sydøstjyllands Politi gerne have, at det skal det blive ved med at være.

- Det er et vigtigt indsatsområde gennem en årrække for os. Vi er meget opmærksomme, og vi følger alle bevægelser, der kunne indikere, at en rocker- eller bandegruppering vil etablere sig i vores område, siger politiinspektør Michael Weiss, Sydøstjyllands Politi.

Bandeklubhuse og etablerede rockergrupper skaber utryghed i et lokalområde, og med det følger også øget kriminalitet.

Sydøstjyllands Politi opfordrer derfor borgerne til at sige nej tak til at udleje til folk fra rocker- eller bandegrupperinger og til straks at underrette politiet, hvis man får mistanke om, at det er en af disse grupperinger, der forsøger at få fodfæste med et klubhus.

quote

Kontakt os, hvis det virker "uldent", så kan vi se på det

Michael Weiss, politiinspektør , Sydøstjyllands Politi.

-  Vær opmærksom på, at der af og til bruges stråmænd for at få foden indenfor og det kan være svært at gennemskue. Kontakt os, hvis det virker "uldent", så kan vi se på det, lover politiinspektør Michael Weiss, Sydøstjyllands Politi.

Også andre end udlejere kan hjælpe til – hvis man fx som nabo oplever noget, der tyder på interesse fra rocker- eller bandegrupperinger for adresser til udlejning fx lokaler, der gennem længere tid har stået tomme, eller en pludselig øget tilstedeværelse af personer, der kunne være en fortrop – så giv os straks besked, lyder opfordringen fra Sydøstjyllands Politi.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.