Politiet spærrede motorvej for at undersøge muligt stenkast

Syd- og Sønderjyllands Politi arbejdede tidligere på aftenen på Esbjergmotorvejen, efter en tysk bils bagrude blev smadret ved motorvejsbro.

Bagruden på en tysk bil var tidligere på aftenen årsagen til, at Syd- og Sønderjyllands Politi var til stede på Esbjergmotorvejen, E20, i østlig retning mellem afkørsel Korskro og Bramming. Det oplyser politiet til TV SYD. Syd- og Sønderjyllands Politis indsats var centreret omkring Sadderupvej, der kører over motorvejen.

Her kørte en tysk bil under broen omkring klokken 16.

- Umiddelbart efter de har passeret broen, går der hul i bagruden. Herefter krakelerer bagruden, forklarer vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, til TV SYD. Han understreger, ingen er kommet til skade. 

Den tyske bil stoppede ved en anden havareret bil, og herefter tog føreren af den anden bil kontakt til politiet. Politiet valgte herefter at spærre Esbjergmotorvejen helt i østlig retning.

- Vi afsøger området med hunde for at se, om vi kan finde noget derude. Vi er også i kontakt med beboerne i nærområdet. De har blandt andet observeret en kvinde og et barn på en cykel og to biler køre over broen. Vi har været i kontakt med kvinden og barnet, men vi hører gerne fra førerne af de to biler, der er kørt over broen omkring klokken 16, siger Erik Lindholdt.

- Det er ikke en særlig befærdet motorvejsbro, så der er kun få, der kører over. Indtil videre hælder vi til, at det er spændinger i ruden, der har fået ruden til at krakelere, men vi kan endnu ikke afvise, at det er et stenkast, og derfor undersøger vi området derude.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil gerne i kontakt med førerne af de biler, der er kørt over broen omkring klokken 16. De kan tage kontakt til politiet på telefon 114.