Region Syddanmark bød Lose og Kraglund velkommen

Selvom de har været en del af Region Syddanmark i en periode, så var det først fredag, at Stephanie Lose og Jane Kraglund officielt blev budt velkommen.

- Region Syddanmark for tiden er som en supertanker i et oprørt Vesterhav. Det blæser kraftigt fra skiftende retninger, og der er også set en enkelt haj eller to i farvandet, og bølgerne slå til tider helt op på kommandobroen. Og det er måske også deroppe de slår. Jeg er glad for, at vi her i dag i fællesskab officielt kan byde to stærke kvinder velkommen på regionens kommandobro. Nu er det jer, der står ved roret.

Sådan startede Poul Erik Svendsen, næstformand for regionsrådet i Region Syddanmark, sin tale til de to nye kvinder i Region Syddanmark. 109 dage har Stephanie Lose siddet på posten som regionsrådsformand i Region Syddanmark, mens Jane Kraglund startede som regionsdirektør i regionen den 1. oktober.

Og særligt Stephanie Lose har haft en hæsblæsende start på livet som formand for regionsrådet med sagen om Carl Holst og Bios overtagelse af ambulancedriften i Region Syddanmark.

- Det har været hektisk, og det har også været udfordrende. Og heller ikke altid lige sjovt, siger Stephanie Lose.