Ribe-Esbjerg klar til klubbens første slutspil nogensinde

Ribe-Esbjerg skrev mandag aften klubhistorie, da holdet i en gyser-afslutning slog Sønderjyske 26-25 på et mål scoret tre sekunder før tid af Rasmus Boysen.

De fester stadig i Ribe-Esbjerg, efter at det mandag aften lykkedes holdet at spille sig ind i herrernes DM-slutspil to runder før grundspillets afslutning.

Nøglen var en hjemmesejr på 26-25 over Sønderjyske, der blev sikret blot tre sekunder før tid på en scoring af Rasmus Boysen.

quote

 Det er det, vi har kæmpet for hele sæsonen, der har været op- og nedture, og så kulminerede det i dag.

Rasmus Boysen, matchvinder, Ribe-Esbjerg

- Det er det, vi har kæmpet for hele sæsonen, der har været op- og nedture, og så kulminerede det i dag. Det er vanvittigt, sagde Rasmus Boysen til TV2 Sport efter sidste fløjt.

Med nederlaget er Sønderjyske uden chance for at spille sig ind blandt de otte hold, der skal spille om medaljer.

I en uhyre tæt kamp skiftedes holdene til at have overtaget, men ingen formåede at trække afgørende fra.

Ribe-Esbjerg førte i 2. halvleg  med 20-17, men derefter holdt så  scoringspause i hele 13 minutter, mens Sønderjyske bragte sig i front med 21-20 og førte mindre end tre minutter før tid med 25-23.

Rasmus Nielsen og Aki Kreutzmann fik udlignet, men Sønderjyske havde fortsat mulighed for at afgøre tingene i de sidste sekunder. Syv sekunder før tid mistede Mattias Thynell bolden, og så kunne Rasmus Boysen slå kontra og sende sit hold i slutspillet.

 KIF Kolding København tæt på 

Ribe-Esbjerg kan  i slutspillet få selskab af KIF Kolding København, der på det seneste har fået skrabet points sammen og har med to runder tilbage på 7.-pladsen nu tre points afstand ned til Århus Håndbold, der er de eneste, der kan true KIFs slutspilsplads. Næste kamp for KIF Kolding København er i morgen aften mod Aalborg.

I bunden af ligaen har TM Tønder fortsat to points afstand til den direkte nedrykningsplads, inden næste kamp onsdag aften i Herning mod HC Midtjylland.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.