Søren Rasmussen: Vi følger Attendo-plejecenter nøje

Formanden for seniorudvalget i Kolding Kommune er skarp i retorikken omkring Attendo-plejecenteret Vonsildhave Kvarteret i Kolding.

- Jeg har jo ansvaret for, at det her bliver bragt i orden. Og jeg er ikke tilfreds, før beboerne og personalet er tilfreds. Vi bliver ved med at forfølge det her, og vi er jo ved at være derude, at vi bliver nødt til at se på kontrakten, hvis ikke det øjeblikkeligt bliver bragt i orden.

Så klar er meldingen fra seniorudvalgsformand i Kolding Kommune, Søren Rasmussen, når han skal evaluere på Attendos drift af plejecenteret Vonsildhave Kvarteret i Kolding. Plejecenteret har været under massiv kritik, efter der er kommet hele otte klager på de første seks måneder, mens TV SYD her til aften kunne fremvise et niende eksempel.

- Jeg tænker, at ingen er jo fejlfri, og derfor vil der jo altid være nogle småting, men det her er jo systematisk. Vi har fået otte klager ved kommunen, og det her er faktisk det niende. Det skal være nu, det bliver bragt i orden, siger Søren Rasmussen til TV SYD.

Han afviser dog, at kvaliteten på plejecenteret halter af den simple grund, at driften er på private hænder.

- Det har ikke noget med at gøre, at det er på private hænder. Vi har jo for 15 år siden været den første kommune til at udlicitere et plejecenter, og det er Dreyershus. Og det er et af de mest populære plejecentre i kommunen i dag. Så jeg tænker ikke, der er nogen sammenhæng imellem det. Det, vi skal have fokus på, er driften, slutter Søren Rasmussen.