Så er det finaledag for Stjernevejskolen

Stjernevejskolens drenge og piger spiller torsdag eftermiddag finale i Ekstrabladets Skolefodboldturnering. TV SYD følger slagets gang.

Det er en stor dag for Stjernevejskolen i Hedensted. Både skolens drenge- og pigehold er med i finalerne, der torsdag eftermiddag bliver spillet på Ewii Park i Odense, der nok er bedre kendt som Odense Stadion, hvor superligaklubben OB har hjemme. 

Der bliver fløjtet op til den første finale klokken 13.00, hvor pigerne fra Stjernevejskolen spiller mod Hedegårdsskolen fra Ballerup. Herefter kan holdets anfører Josefine Clifford og resten af holdet forhåbentligt juble over en sejr.

Imellem de to finaler er der  stort finaleshow, hvor den danske musiker Jimilian leverer svedige rytmer.

Klokken 15.00 er det så Stjernevejskolens drenges tur til at vise, hvad de kan på grønsværen, når de skal op mod Marie Kruses Skole fra Farum. 

Stjernevejskolen sender selv hele ti busser med i alt 630 elever fra skolen afsted mod Odense Stadion, hvor der forresten er fri adgang.

Har du ikke mulighed for at slå vejen forbi den fynske hovedstad, så bliver der opdateret live i tekst på Ektrabladets hjemmeside, hvor der også vil være livestream til kampen. TV SYD følger naturligvis også dagens begivenheder.