Så flyves der atter fra og til Sønderborg

Søndag morgen kl. 07,15 lettede det første fly fra Sønderborg Lufthavn efter, at et charterfly lørdag kørte af banen og satte sig fast i græsrabatten.

Air Alsie flight 6I101, morgenflyet til København, lettede som planlagt søndag morgen kl. 07,15 fra Sønderborg Lufthavn og blev dermed det første fly på vingerne efter, at et charterfly fra TUI lørdag kørte af banen og satte sig fast i græsrabatten.    

TUI- flyet er nutrukket fri og bragt på ret køl og vil efter planen blive fløjet hjem til Hamborg af en ny besætning.

- Nu fungerer lufthavnen atter helt normalt. Der skete jo ingen skade på vores bane., siger lufthavnschef Christian Berg til TV SYD søndag morgen. 

Sønderborg Lufthavn fik lørdag testet sit beredskab til at tage sig af strandede passagere - og der har kun været tilfredse kommebntarer fra de 185 passagerer, der fik deres afgang til Sicilien spoleret og forsinket.

- Mit personale har ydet en stor indsats - og jeg forventer ikke, at hændelsen lørdag får negative konsekvenser for fremtidige besøg af store charterfly i Sønderborg, siger lufthavnschef Christian Berg.

 Næste charterafgang fra Sønderborg er til Dubai og Abu Dhabi den 13. februar næste år - også med et fly fra TUI. Og så forventer lufthavnen jo , at de 185 passagerer vender hjem fra Sicilien på helt normal vis på lørdag. De kom natten til søndag på ferie med et andet fly fra Hannover.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.