Så vandt Sønderjyske

Sønderjyske fik tirsdag aften en længe ventet og tiltrængt sejr på egen is, da Rungsted blev besejret med 5-2 efter en underholdende og intens kamp.

Sønderjyske havde hen over weekenden justeret truppen og skaffet afløsere for en lang række skadede spillere - og det gav sig udtryk allerede tirsdag aften mod Rungsted, da sæsonens første hjemmesejr kom i hus.

Nytilkomne Elias Granath var blevet klar til kampen, og det samme var Rasmus Nielsen efter en alvorlig skade, der ellers så ud til at ødelægge sæsonen for ham. Tilgangen af de to backer gav lidt mere ro i de bagerste rækker.

I anden periode overtog Sønderjyske for alvor styringen, og scorede fire gange i træk uden modsvar fra Rungsted.

Det lykkedes dog Rungsted at komme igen senere og reducere til 4-2.  Gæsterne kastede  alt frem, og det gav også muligheder til Sønderjyske, hvilket de udnyttede og lukkede kampen med 5-2-målet til glæde for 1818 tilskuere i Vojens.

Sønderjyske-spillerne får ikke lang tid til at fejre sejren. Fredag gælder det udekampen i Herning kl. 19.30, og lørdag er der også kl. 19.30 kampstart i SE Arena i Vojens , når Odense Bulldogs kommer på besøg.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.