Samler penge ind til gaver: Vil give børnene en ekstra god jul

I Gotiklubbens venner har de oprettet en privat indsamling på hjemmesiden Caremaker.dk. Pengene skal de bruge til gaver til klubbens børn.

I Gotiklubben i Vojens står et juletræ, dekoreret med 40 julehjerter. Og på hvert enkelt af dem, står et juleønske.

Ønskerne tilhører de børn, der kommer i Gotiklubben. Børn, der af den ene eller anden grund har det lidt svært.

quote

Nogle børn kan jo godt have det sådan, at de ikke nødvendigvis får en julegave

Vivi Terp, initiativtager til indsamlingen

- Vi vil rigtig gerne sørge for, at de her børn får en ekstra god jul ved at sørge for, at de får en julegave og et ekstra ønske opfyldt, siger Vivi Terp, initiativtager til indsamlingen, til TV SYD.

Starter privat indsamling

I Gotiklubben er der mandag eftermiddag fyldt godt op. Flere af børnene er ved at klippe et hjerte ud, som de skal hænge op på træet. En af dem er Freja Marcussen. Hun har hængt et hjerte på træet, hvor hun ønsker sig en lyskæde.

- Jeg synes, indsamlingen er godt tænkt, for der er måske nogen, der ikke har råd til julegaver, siger Freja Markussen, der kommer i klubben.

Gotiklubbens Venner – en støtteforening til Gotiklubben – har startet en indsamling, hvor de vil samle 8.000 kroner ind til julegaver til børnene. Børnene må ønske sig en ting til mellem 150-200 kroner, som klubben vil give børnene.

- Nogle børn kan jo godt have det sådan, at de ikke nødvendigvis får en julegave, eller i hvert fald ikke ret mange, og der vil vi gerne være med til at sikre en ekstra glæde, siger Vivi Terp.

quote

Jeg synes, indsamlingen er godt tænkt, for der er måske nogen, der ikke har råd til julegaver

Freja Markussen, skoleelev

Indsamlingen har de startet på hjemmesiden Caremaker – en hjemmeside, hvor man kan starte sin egen private indsamling. På nuværende tidspunkt har Gotiklubbens Venner samlet 850 kroner ind på Caremaker.

- Det, der gør sig gældende her i Gotiklubben, det er, at det er børn, der af og til slås med nogle ekstra udfordringer, i hvert fald nogle af dem, og det at give dem en ekstra julegave og en ekstra glæde, det har også en betydning, afslutter hun.