Sejr til Horsens i lokalopgør

Hjemmeholdet tog en snæver sejr over gæsterne fra Esbjerg i lørdagens lokalopgør. Dermed er Horsens tilbage som vinderhold efter tre kampe uden sejr.

Lørdagens lokalopgør i Horsens var en noget målfattig kamp. Gennem 1. halvleg stod der 0-0 på tavlen på Horsens Arena.

Først i 80’ minut satte islandske Kjartan Finnbogason bolden i Esbjergs mål og lavede dermed kampens eneste mål.

EfB tager dermed fra Horsens uden sejr i de seneste seks kampe og ligger fortsat i bunden af ligaen med syv point.

AC Horsens holder syvendepladsen med 17 point.

På AC Horsens facebookside takker holdet de fremmødte fans for opbakningen.