Sønderborg Kommune gør erhvervspark mere attraktiv

I dag begyndte Sønderborg Kommune at fjerne et højspændingskabel i erhvervsparken i Ragebøl. Det gør området mere attraktivt for virksomheder.

Det første spadestik til mere attraktive erhvervsgrunde i Ragebøl blev i dag taget. I dag står der store master, der forbinder luftbårne højspændingskabler i erhvervsområdet.  Nu har Sønderborg Kommune besluttet sig for, at kablerne skal væk.

- De er til stor gene for de virksomheder, vi har her ude, og det er ikke så godt for de erhvervsgrunde, vi har til salg, siger Ole Wandahl Stenshøj, formand for erhvervsudvalget i Sønderborg Kommune.

Kablerne bliver nu gravet ned i jorden, og masterne bliver fjernet. De optager plads, og de gør det besværligt for virksomhederne i området at udvide produktionen. Derudover håber Sønderborg Kommune, at det bliver nemmere at tiltrække nye virksomheder til området, når masterne er væk.

- Vi har nogle grunde her i Ragebøl, der bliver mere attraktive, hvor der ikke står højspændingsmaster henover, siger Ole Wandahl Stenshøj.