Sønderjyske bor i toppen af superligaen

Fredag aften vandt Sønderjyske 1-0 over Viborg og er i top seks.

Sønderjyske vandt fredag aften med 1-0 over oprykkerholdet Viborg i fodboldens superliga. Målet blev scoret på straffespark af anfører Pierre Kanstrup syv minutter inde i 2. halvleg, efter at en sønderjydske-spiller var blevet nedlagt klokkeklart nærmest lige ovenpå straffesparkpletten.

Med sejren manifesterer Sønderjyske sig i top seks i superligaen - det er dem, der får adgang til slutspillet.

Fredag vandt Sønderjyske 1-0 over Viborg.

Det var specielt i første halvleg en forsigtig spillet kamp, men undervejs foldede den sig ud med Sønderjyske som det stærkeste mandskab. I anden halvleg steg intensiteten, og  73 minutter inde i kampen havde Sønderjyske et hovedstød på stolpen i Viborgmålet, og fem minutter senere havde Sønderjyske målmand Fernandez en feberredning på stregen. Sønderjyske havde andre flere nærgående skudforsøg mod Viborgs mål.

Oprykkerholdet Viborg leverede en godkendt indsats, holdet fulgte med i hele kampens hede, men sønderjyske trak sig som fortjent som det bedste af de to hold.

4322 tilskuere så begejstrede til på Sydbank Park i Haderslev.