Sønderjyske Camp-letter vækker opsigt

Termometeret svinger mellem plus og minus fem grader, så den sønderjyske lejr med Camp-let'er vækker opsigt på en campingplads i Østrig. 

Kortegen drog afsted fra Rødekro onsdag aften. De danske vogne har blandet sig med Camp-let'er fra Tyskland, LUxemborg, Holland og Slovenien.

Mange i telt

Og de ligger side om side med de relativt mange ski-ekstremister, som bor i telte ved skisportsstederne i Tyrol.

Og campingpladsen øvrige gæster, som luner sig i deres opvarmede campingvogne, kikker interesserede på de hårde hunde fra Danmark, som klarer sig med varmeovne og varmetæpper.

Tyrols smukkeste

Camp-let Winther Challence afvikles i  Achensee i Østrig.

- Dette her kunne næppe lade sig gøre uden stor velvilje fra Alpen Caravan Park, siger direktør Hans Jørn Nissen fra Camp-let. Faciliteterne på pladsen er i top, og så bor man jo også på et af Tyrols smukkeste steder. Om sommeren indbyder det til ægte familieferie, og om vinteren er stedet til skifolk ? både os der er til vintercamping, men også for dem, der vil bo på pension.

Luksus Camp-let

Og nu behøver Camp-let ikke være synonymt med primitivt. En af vognene er verdens bedst udstyrede Camp-let med indbygget gasgenerator, så man er sikker på at have strøm nok til rådighed. Vognen er også udstyret med ovn, køleboks og fryser, så der kan bages morgenbrød hver eneste morgen. Og som om det ikke er nok, har ejeren blandt andet også installeret en føntørrer i vognen, så mandskabet ikke risikerer at komme ud i morgenfrosten med vådt hår...