Sønderjyske slog kriseramte KIF Kolding København

Sønderjyske slog onsdag aften KIF Kolding København så sikkert som 31-25, mens både TM Tønder og Ribe-Esbjerg tabte deres kampe.

Sønderjyske skulle bruge kampen mod KIF Kolding København til at vaske det store nederlag i Randers væk – og det lykkedes eftertrykkeligt mod kriseramte KIF Kolding København, der nu har tabt syv af 13 ligakampe i denne sæson.

Kampen begyndte meget lige, og holdene fortsatte med at følges ad igennem de første 30 minutter. Sønderjyske var foran med to undervejs og førte 13 – 12 ved pausen.

I 2. halvleg fortsatte parløbet, men efterhånden som halvlegen skred frem, var Sønderjyske  mere og mere i front og kom foran  25 – 20.  Båret frem af en fantastisk stemning i Skansen  kom sejren aldrig i fare. Til stående applaus kunne spillerne kigge op på tavlen og konstatere, at kampen endte med en stor sejr på 31 – 25 efter en kamp, hvor kollektivet slog til, og hvor alle spillere viste stor gejst.

Nederlag til både TM Tønder og Ribe-Esbjerg

Ribe-Esbjerg tabte hjemme til BSV Silkeborg med 24-22, ligesom TM Tønder måtte se sig besejret på udebane af Mors-Thy Håndbold med 29-25.

Sønderjyske indtager nu 9.-pladsen i ligaen med 12 points, mens KIF Kolding København er nr. 10 med 11 points, og TM Tønder er næstsidst på 13.-pladsen med 7 points.

De otte højest placerede efter grundspillet går videre til slutspillet, mens holdet på sidstepladsen rykker direkte ned i 1. division. Her har TM Tønder tre points afstand ned til den øjeblikkelige bundprop Randers.