Sønderjyske vandt endelig over TTH Holstebro

Sønderjyske fik onsdag aften sæsonens første hjemmesejr, da sølvvinderne fra sidste sæson, TTH Holstebro, blev sendt hjem med et nederlag på 31-29 i herrernes håndboldliga.

Sønderjyske besejrede onsdag aften sølvvinderne fra sidste sæson, TTH Holstebro, med 31-29 i herrernes håndboldliga.

Stillingen ved halvleg var 12-12.

Det er første gang i de seneste fem opgør mellem de to klubber, at Sønderjyske kunne trække sig tilbage som vinder. Det er en sejr, som luner for sønderjyske. Holdet har ikke fået nogen drømmestart på sæsonen.

Sønderjyskes unge målmand Thorsten Fries erstattede en ellers glimrende Anders Petersen efter 49 minutter og han diskede op med flere 100 procent redninger i en hektisk slutfase.

58.33 viste uret, da hjemmeholdet fik tilkæmpet sig en 2 målsføring, 30 – 28. TTH Holstebro fik reduceret til 30 -29, men SønderjyskE havde bolden og med lige godt et halvt minut brugte Sønderjyske træner Morten Henriksen sin time-out, samtidig med dommerne havde markeret for passivt spil. Bolden blev tabt og gæsterne fik muligheden for at hente et point, men Kenneth Bach Hansen fik kastet sig frem til en tvær aflevering, erobrede bolden, lagde sig oven på den. Han skyndte sig at rejse sig, opdagede at TTH Holstebro havde taget keeperen ud, så med et følt kast afgjorde han kampen med scoringen til 31 – 29.

Da dommerne fløjtede kampen af lød der et jubelbrøl fra de 2103 tilskuere og spillerne faldt hinanden om halsen efter sæsonens første hjemmebane sejr.