Sønderjyske vil vaske skuffende start væk mod sølv-vinderne

Sønderjyske har fået en skuffende start i ligaen og har kun opnået fire points. Onsdag aften kommer TTH Holstebro på besøg og der kan forventes et tæt opgør i Skansen i Sønderborg.

Sønderjyskes håndboldherrer kommer på en ny svær opgave i ligaen når sidste sæsons grundspils- og sølvvindere fra Team Tvis Holstebro, der nu kun kalder sig TTH Holstebro, kommer på besøg.

Sidste sæson måtte Sønderjyske se sig slået de fire gange holdene mødtes - men Sønderjyske-træner Morten Henriksen er fortrøstningsfuld:

– Vi har en rigtig god fornemmelse op til kampen, men rigtig meget afhænger af, at vi får væsentlig bedre fat i defensiven. Vi skal lave langt flere spilstop og være skarpere, så vi kan give vores målvogtere bedre betingelser og dermed også få flere redninger, siger Morten Henriksen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Som det ser ud lige nu er Thorsten Fries atter klar til at vogte målet, men der er stadig stor fokus på eventuelle eftervirkninger efter et skud i hovedet og der tages ingen chancer. Derudover er Claus Kjeldgaard igen klar for Sønderjyske.

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30 i Broager Sparekasse Skansen og kan følges på TV2 Sport.

Onsdag aften spiller også Ribe-Esbjerg, der på udebane møder Aalborg Håndbold.

Atter hverdag for Team Esbjerg

I kvindernes liga møder Team Esbjerg hjemme i Blue Water Dokken Viborg HK.

- Vi er inde i en god stime, og så skal vi spille en topkamp på hjemmebane. Så jeg forventer ikke at skulle gøre noget ekstraordinært for at motivere spillerne, siger Lars Frederiksen.

Bortset fra et skuffende uafgjort resultat på udebane mod Ringkøbing Håndbold har Viborg HK hidtil ryddet tavlen og vundet samtlige kampe i ligaen, inklusive en sikker hjemmesejr på 24-19 over guldkandidaterne fra FC Midtjylland. 11 point i seks kampe gør Viborg til førerhold og ligaens eneste ubesejrede hold. 

Der er kampstart kl. 20,30 - og også den kamp kan følges på TV 2 Sport.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.