Sparekassedirektør: Jeg er slet ikke enig i den analyse

Administrerende direktør i Frøs Sparekasse er slet ikke enig i finanseksperts frygt for sparekassens fremtid: Sådan har de altid sagt.

Frøs Sparekasses administrerende direktør Kurt Jensen kan slet ikke genkende TV2s finansekspert Ole Krohns frygt for sparekassens død i nær fremtid.

quote

Sådan lød det også da jeg startede. Vi kunne ikke overleve. Der var en kollega, der ringede fra en stor sparekasse og spurgte om han skulle komme og skifte skiltet, for vi kunne lige så godt give op

Kurt Jensen, adm. direktør, Frøs Sparekasse

- Sådan lød det også da jeg startede. Vi kunne ikke overleve. Der var en kollega, der ringede fra en stor sparekasse og spurgte om han skulle komme og skifte skiltet, for vi kunne lige så godt give op. Og sådan er det hele tiden, siger Frøs Sparekasses administrende direktør, Kurt Jensen.

Det er ikke størrelsen der afgør om Frøs Sparekasse kan overleve. Det er, hvordan den bliver drevet, og ikke mindst hvor hurtigt, man kan betjene sine kunder, mener Kurt Jensen. 

- Og så ikke mindst skal man at have sit juridiske bagland i orden, så kan man i en sparekasse som vores klare alle de juridiske krav, som kommer. Det finder vi ud af, siger Kurt Jensen.