Stephanie Lose klar til valg som Venstres spidskandidat

Stephanie Lose blev mandag aften officielt valgt som Venstres spidskandidat og bud på regionsrådsformand i Region Syddanmark til regionsrådsvalget i november næste år.

Mandag aften har Venstre i Region Syddanmark valgt sin spidskandidat og bud på regionsrådsformand i næste valgperiode. Valget faldt på nuværende regionsrådsformand Stephanie Lose, som blev valgt uden modkandidater og modtog stort bifald af de 130 fremmødte Venstre-medlemmer på opstillingsmødet i historiske omgivelser i Riddersalen på Koldinghus.

quote

- Målet er naturligvis at sikre et borgerligt flertal i regionsrådet og få lov til at fortsætte arbejdet som regionsrådsformand

Stephanie Lose, spidskandidat og regionsrådsformand, Venstre

- Jeg glæder mig utrolig meget til at stå i spidsen for Venstres hold af kandidater i valgkampen. Målet er naturligvis at sikre et borgerligt flertal i regionsrådet og få lov til at fortsætte arbejdet som regionsrådsformand. Det ligger mig meget på sinde at få lov til at fortsætte med at udvikle det syddanske sundhedsvæsen og være ambitiøs på patienterne vegne, samt at fortsætte arbejdet for vækst og udvikling i hele regionen , siger Stephanie Lose i en pressemeddelelse efter valget. 

I Region Midtjylland, som Hedensted og Horsens kommuner er en del af, har den siddende regionsrådsformand Bent Hansen (S) endnu ikke meldt ud om han genopstiller. Det gør han først efter nytår. Derimod har Venstre valgt deres spidskandidat, som er den nuværende borgmester i Ikast-Brande Kommune Carsten Kissmeyer.